Motorrijbewijspoint Zierikzee motorrijcholen

Snel je motorrijbewijs halen, overal in Zeeland.

Je kunt overal in Zeeland een spoedcursus motorrijbewijs volgen en aansluitend examen doen, dus ook in jouw regio! Spoedopleiding Motorrijbewijspoint Zeeland geeft je de mogelijkheid om snel je motorrijbewijs A te halen, voor elke categorie motorrijbewijs. Ook het tijdstip van de rijles stemmen we af op jouw wensen. Doordeweeks kan dat zowel overdag als 's avonds, in het weekend alleen overdag.

De spoedopleiding van motorrijschool Motorrijbewijspoint Zeeland is volledig gespecialiseerd in spoedrijopleidingen voor het rijbewijs A. De ervaren motor instructeurs en unieke werkwijze zijn er volledig op gericht om de kandidaten snel en kwalitatief goed op te leiden voor het rijexamen AVB en AVD. De duur van de spoedcursus motorrijbewijs bepalen we flexibel in overleg met de cursist.

Dankzij onze intensieve aanpak is het mogelijk om met spoed het motorrijbewijs te halen in 4 dagen, 5 dagen of in een 10 daagse motorrijcursus. Daarnaast is het mogelijk om met spoed het motorrijbewijs in 2 tot 8 weken te halen

Kies jouw regio!